JOC NET ESPORT amb MANEL CAZORLA GÓMEZ

 

Manel Cazorla Gómez

Manel Cazorla Gómez

MANEL CAZORLA GÓMEZ

Entrenador Nacional de Futbol

Que és per tu el joc net?

El joc net es un símbol de respecte que tindríem que tindre tots els que estem dintre del món de l’esport, siguem jugadors, entrenadors, familiars, etc. Crec que es un dels codis no escrits més valuosos que tenim a l’esport, respectar a tot i a tothom que envolta a aquesta activitat o ofici.

 Creus que en l’esport hi ha joc net?

Jo crec que cada vegada hi ha menys joc net en l’esport, no en tots els esports, son diferents els esports de grup que els individuals. Es molt difícil tindre joc net al 100% quan hi ha tots els interessos que s’hi mouen, diners, classificacions, premsa, tertúlies, patrocinadors, … es vergonyós, però es així. Per la part que ens toca, els entrenadors hem de donar exemple i més quan ets al capdavant d’esportistes en formació.

 Canviaries alguna cosa perquè hi hagués més joc net?

Ho tinc molt clar, es més fàcil que hi hagi joc net en esports de màxima audiència, perquè queden retratats amb les seves accions, tot i així hauria d’actuar el comitè de disciplina i de competició en totes les accions. També en els esports de categories més inferiors organitzar xerrades d’informació i de formació tant a monitors, entrenadors, jugadors, etc. … i en el cas de monitors i entrenadors el joc net tindria que ser una assignatura obligatòria.

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *